El Pasarela Mataró guanya el derbi maresmenc

Amb aquesta victòria el conjunt mataroní s’assegura un lloc a la fase pel títol de Copa Catalunya

160122Ba_Pasarela1

Cinquena victòria seguida del Pasarela Mataró que diumenge passat va guanyar a casa el derbi maresmenc davant l’Arenys Bàsquet 65-55. Després d’aquest triomf, el conjunt mataroní s’assegura acabar entre els cinc primers i jugar la fase pel títol de Copa Catalunya quan encara resten dues jornades per acabar aquesta primera fase.

El primer quart va ser molt igualat i va acabar amb un ajustat 14-15 a favor de les visitants. Però en el segon quart el Pasarela amb unes inspirades Sheila Dixon i Carolina del Santo va capgirar el marcador amb un parcial de 15-0. Tot i això, abans del descans l’Arenys amb un parcial de 0-8 va rebaixar el desavantatge fins als 10 punts (32-22).

A la segona part les mataronines van controlar el ritme de partit sense donar opcions de remuntada al conjunt visitant. Al final victòria important 65-55 davant un conjunt que també intenta acabar la primera fase regular entre els 5 primers classificats i lluitar pel títol.

PASARELA MATARÓ – ARENYS BÀSQUET 65-55

MATARÓ: Esther Murat (3), Maria Cordon, Sheila Dixon (30), Teresa Gómez (3), Carolina del Santo (13) cinc inicial; Pili Fernández (3), Laia Rubio (2), Tania Hurtado (7), Sandra López (4).

MARCADOR: 14-15, 32-22, 53-42, 65-55.