Setè triomf consecutiu del Mataró Parc Boet

Els mataronins van guanyar 81-84 a la pista del CB Alpicat

Boet mataró-badalona

Setena victòria consecutiva del Mataró Parc Boet que comença amb bon peu la segona volta del campionat guanyant in extremis a la pista del CB Alpicat, un dels equips que lluita per mantenir la categoria. Després d’aquest triomf, el conjunt mataroní es manté quart, en llocs de fases d’ascens, a només una victòria del Mataró Feimat que és tercer, i a dos del Sant Adrià i del Sant Josep que encapçalen la classificació.

A la primera part els mataronins van manar sempre en el marcador amb un joc alegre i amb una gran defensa que permetia sortir al contraatac. Els taronges es van mostrar molt superiors sota els taulells i van agafar un ampli avantatge, però els locals el van reduir fins als 8 punts abans del descans.

A la represa els locals van anar a totes i ajudats per les decisions de la parella arbitral van capgirar el marcador quan faltaven dos minuts pel final. Però el Boet no es va venir avall i amb un gran encert des de la línia de tres, va reconduir la situació per acabar guanyant 81-84. Victòria important de l’equip entrenat per Alberto Peña que la setmana vinent visitarà la pista del Sant Adrià, el nou líder de la categoria.

CB ALPICAT – MATARÓ PARC BOET 81-84

BOET: Marc Arnau (1), Marc Rubio (26), Carles Canals (14), Marc Forcada (7), Sergi Homs (15) cinc inicial, Carles Gómez (8), David Viñas (2), Pau Ruzafa (11).

MARCADOR: 19-21, 40-48, 54-60, 81-84.