El Mataró Feimat no falla a Terrassa

Nova victòria dels grocs que retallen diferències amb el líder

Mataró platges-geieg

El Mataró Feimat va aprofitar la derrota del líder, el Sant Josep de Badalona, i va guanyar a Terrassa 57-71 per acabar la primera volta del campionat empatat a punts en segona posició amb el Sant Adrià a només una victòria del primer classificat. Després de 15 jornades de lliga el gros porten 12 victòries i només 3 derrotes.

Tot i que el conjunt agrenc és un dels cuers de la categoria, el conjunt mataroní va haver de treballar de valent per emportar-se la victòria i no va ser fins al tercer quart que els grocs van encarrilar el partit. David Romero i Nacho Ariño amb 17 punts tots dos van tornar a ser els homes més efectius de cara a cistella i peces claus de la victòria. Ara aquesta setmana el Mataró Feimat iniciarà la segona volta del campionat visitant la complicada pista del Vic, un dels seus perseguidors que intenta enllaçar amb els llocs de fases d’ascens a Lliga EBA. 

CN TERRASSA – MATARÓ FEIMAT 57-71

MATARÓ: Jordi Costa (1), Sergi Ventura (2) Ike Guallar (14), David Romero (17), Santi Serrataco (7) cinc inicial; Martin Aguirrezabala (7), Rafa Prats (2), Naco Ariño (17), Ferran Tardio, Marc Traver (1), Amen (3).                                                                         MARCADOR: 18-21, 33-40, 43-58, 57-71.