El Mataró Parc Boet tomba el líder invicte de la categoria

Els taronges van guanyar 107-97 el Sant Josep de Badalona que encara no coneixia la derrota

Boet mataró-badalona

Després de 14 jornades de lliga, el Sant Josep de Badalona, líder de la categoria, va perdre el seu primer partit i ho va fer en el Pavelló Eusebi Millan davant un Mataró Parc Boet que cada dia se sembla més a l’equip temible i voraç de la temporada passada. L’equip entrenat per Alberto Peña ja compta amb tots els seus efectius i, un cop passada la plaga de lesions, és un dels grans candidats a jugar, per tecer any consecutiu, les fases d’ascens a Lliga EBA.

Després d’una primera part molt igualada que va acabar amb empat a 50, en el tercer quart els mataronins van agafar petits avantatges d’entre 8 i 12 punts. Però els badalonins a base de triples van igualar novament el matx i es va arribar als darrers minuts amb tot per decidir. En el tram final el Boet, amb una gran defensa, va asfixiar l’atac visitant i amb un gran encert de cara a cistella va agafar un petit avantatge que ja seria definitiu. De les files mataronines ham de destacar la gran actuació de Marc Rubio amb 36 punts i 50 de valoració.