El Mataró Parc Boet guanya a la pista del Círcol Catòlic de Badalona

Nova victòria del conjunt taronja que acaba l’any en lloc de fases d’ascens

CC Badalona - Boet

Diumenge passat el Mataró Parc Boet va guanyar 63-77 a la complicada pista del Círcol Catòlic de Badalona i acaba l’any en posicions de fases d’ascens a Lliga EBA. Després d’un inici complicat de campionat on l’equip va patir moltes baixes per lesió, en els darrers partits l’equip s’ha refet i ha recuperat la seva millor versió que l’han catapultat fins als primers llocs.

La primera part va ser força igualada i els locals van controlar el rebot i això va fer que els taronges no poguessin córrer i fer el seu joc habitual. Tot i això, el Mataró Parc Boet va marxar al descans amb un petit avantatge de set punts.

A la segona part els taronges van dominar el rebot, això va facilitar cistelles fàcils al contraatac i el conjunt mataroní es va escapar en el marcador. En el darrer quart els badalonins van reaccionar i van escurçar diferències, però el Boet no es va deixar sorprendre i va posar una marxa més per acabar guanyant amb solvència.