Exhibició del Mataró Parc Boet a la Seu d’Urgell

Els taronges guanyen 64-110 a la pista del Sedis

Sedis - Boet

El Mataró Parc Boet cada cop se sembla més a l’equip que era la temporada passada i aquesta setmana va guanyar 64-110 a la pista del Sedis de la Seu d’Urgell, en un matx on els mataronins van donar tota una exhibició de bàsquet d’atac.

Amb un ambient gèlid el partit va començar amb els dos equips freds i amb un ritme de joc baix. Però a mesura que van anar passant els minuts, el Boet es va fer el domini del partit. El joc interior taronja era superior i des de fora els exteriors també anotaven i això va fer que al descans el resultat fos de 40-50.

El tercer quart va ser un festival del Mataró Parc Boet que va passar per sobre del Sedis amb un esfereïdor parcial de 5 a 28, sobretot gràcies a l’encert des de la línia de tres. En el darrer quart l’equip no es va relaxar i va anar ampliant diferències fins a arribar al 64-110 final. Nova victòria del conjunt mataroní que escala fins a la cinquena posició i que està a només una victòria dels llocs de fase d’ascens i que donen la classificació per jugar la Copa Federació, títol que l’any passat va guanyar el conjunt taronja.