Es trenca la ratxa de victòries del Platges de Mataró

El conjunt mataroní va perdre a casa davant el Valls 42-51

ba fem-granollers

El CB Valls, tercer classificat del grup 1 de Copa Catalunya, es va emportar la victòria del Palau Josep Mora i va acabar amb la ratxa de victòries que acumulava el femení del Platges de Mataró. Tot i aquesta derrota, el conjunt groc continua cinquè a la classificació, però s’allunya una mica més dels quatre primers classificats.

Des de bon principi ja es va veure que el Valls seria un equip difícil de superar i el primer quart va acabar 12-20. En el segon període el Platges, gràcies als punts de Dixon, va despertar i al descans el resultat era de 24-25. Però a la represa amb els punts de la jugadora nord-americana no n’hi va haver prou i les visitants van posar la directa i es van acabar emportant la victòria.

PLATGES MATARÓ - VALLS 42-51

PLATGES: Sandra Martínez (8), Maria Cordon (3), Teresa Gómez (2), Pili Fernández, Núria Talavera (2) cinc inicial; Laia Rubio (6), Carolina del Santo (4), Tania Hurtado (1), Sandra López, Sheila Dixon (16).
MARCADOR: 12-20, 24-25, 33-38, 42-51.