El Mataró Feimat torna de buit de terres lleidatanes

Un mal darrer quart condemna l’equip groc a la pista del CB Alpicat

Castellar - Platges

Tercera derrota de la temporada del Mataró Feimat, tercera fora de casa i segona a terres lleidatanes, després de perdre ara fa unes setmanes a la pista del Sedis, el conjunt mataroní la setmana passada va perdre a la pista del CB Alpicat un partit que tenia controlat al final del tercer quart (62-54). Tot i la derrota, els grocs continuen tercers a la classificació, però s’allunyen una mica més dels dos primers classificats, Sant Josep i Sant Adrià que no van fallar.

El conjunt mataroní va dominar i va tenir controlat el partit durant 35 minuts, però en els darrers cinc minuts de joc els lleidatans amb un parcial de 18-7 van capgirar el marcador i es van emportar la victòria davant la incredulitat dels jugadors grocs que van deixar escapar una victòria que ja tenien al sac.

CB ALPICAT - MATARÓ FEIMAT 80-75

MATARÓ: Jordi Costa (7), Nacho Ariño (18), Amen Osayande (5), Iker Guallar (11), Santi Serrataco (11) cinc inicial; Martin Aguirrezabala (10), Sergi Ventura, Rafa Prats (4), David Romero (8), Ferran Tardio.
MARCADOR: 15-22, 34-47, 52-64, 80-75.