Victòria davant d'un rival directe

El Mataró Feimat guanya el Cerdanyola a casa i continua invicte com a local

ba-cirera

Nova victòria del Mataró Feimat al Palau Josep Mora que fa que el conjunt groc es mantingui tercer a la classificació i invicte com a local. Aquest cop els mataronins van superar 71-67 el Cerdanyola, un rival directe per a les fases d’ascens a Lliga EBA. Per dalt el Sant Josep de Badalona i el Sant Adrià van guanyar els seus respectius partits i continuen primer i segon respectivament.

Aquest no va ser el millor partit de la temporada de l’equip entrenat per Marc Guillem, però tot i això el conjunt groc va aconseguir una important victòria davant un bon rival i es refà de la derrota encaixada la setmana anterior a la pista del líder. Després d’una primera part bastant freda, en què el Mataró no va imposar el seu ritme de joc (32-35), en el tercer quart els mataronins, amb un parcial de 23-14, van capgirar el marcador i van encarrilar la victòria. En el darrer quart els visitants ho van intentar tot, però Ariño i Romero van tirar de l’equip i la victòria no es va escapar.

MATARÓ FEIMAT - CB CERDANYOLA 71-67

MATARÓ: Nacho Ariño (17), David Romero (21), Santi Serrataco (15), Jordi Costa (5), Ike Guallar (2) cinc inicial; Sergi Puig, Sergi Ventura (2), Rafa Prats (3), Ferran Tardio, Amen Osayande, Marc Traver, Gerard Colomé (6).
MARCADOR: 17-18, 32-35, 55-49, 71-67.