El Mataró Parc Boet es retroba amb la victòria

El conjunt taronja va superar a casa el CB Granollers 67-57

Boet-Terrassa

El Mataró Parc Boet es va refer de la derrota en el derbi mataroní guanyant a casa al CB Granollers 67-57. Els mataronins, que per aquest partit van comptar amb la presència de Carles Canals i Sergi Homs que feia moltes setmanes que estaven lesionats, van fer un primer quart impecable (27-19) que va encarrilar el triomf ben aviat.

En el primer quart es va veure el Boet de la temporada passada, un equip alegre i amb un joc elèctric que en un quart és capaç d’anotar 27 punts. Després del 27-19 del primer període, en el segon el joc es va igualar i els visitants van impedir que els taronges marxessin en el marcador.

En el tercer quart els locals van estar immensos en defensa deixant anotar només 6 punts a l’equip vallesà. Després d’un parcial de 13-6 en el tercer quart el Boet va encarrilar la victòria per després mantenir el seu ampli avantatge en els darrers deu minuts. Després d’aquest triomf l’equip entrenat per Alberto Peña escala posicions a la classificació i es troba a dues victòries dels llocs que donen accés a jugar la fase d’ascens.

MATARÓ PARC BOET - GRANOLLERS 67-57

BOET: Marc Arnau (8), Pau Ruzafa (9), Marc Forcada (25), Albert Llano (8), Marc Hermoso (8) cinc inicial; Carles Canals (6), Carles Gómez, David Viñas, Sergi Homs (3).
MARCADOR: 27-19, 43-35, 56-41, 67-57.