Primera derrota de la temporada del Mataró Feimat

El conjunt groc perd a la Seu d’Urgell i veu tallada la seva ratxa de sis victòries

bA mASC-GRANOLLERS

Després d’encadenar sis victòries seguides, el Mataró Feimat va patir a La Seu d’Urgell la primera derrota de la temporada davant l’equip local del Sedis. Està clar que algun dia havia d’arribar, però el que ningú esperava és que aquesta arribés davant un rival que fins ara només havia sumat una victòria i que era un dels cuers de la categoria.

El conjunt mataroní no va fer un bon partit en atac, sobretot des de la línia de tres anotant 1 triple de 12 intents, i ho va acabar pagant davant un Sedis que va estar molt més encertat en el darrer quart de partit. Després d’un primer quart força entretingut que va dominar l’equip local (23-17), el Sedis es va encallar davant la bona defensa mataronina i el Platges ho va aprofitar per capgirar el marcador.

Els grocs, al final del tercer quart, guanyaven 46-49, però el seu joc no era tan brillant com en dies anteriors i els locals ho van aprofitar en els darrers deu minuts per capgirar la situació i emportar-se la victòria. En el darrer quart el Platges va estar molt erràtic en el tir i va encaixar un parcial de 13-7 que el va deixar sense opcions de sumar la setena victòria consecutiva de la temporada.

SEDIS - MATARÓ FEIMAT 59-56

MATARÓ: Nacho Ariño (11), David Romero (8), Guallar (10), Santi Serrataco (12), Jordi Costa (3) cinc inicial; Rafa Prats, Sergi Ventura (2), Ferran Tardio, Marc Coll (6), Osayande (4).
MARCADOR: 23-17, 35-33, 46-49, 59-56.