Un Mataró Parc Boet de dues cares

Els mataronins perden dimecres a casa davant el Sant Adrià i dissabte guanyen el CN Terrassa

Boet-Terrassa

El Mataró Parc Boet va aconseguir la tercera victòria de la temporada després de superar a casa 78-68 el CN Terrassa. Després de perdre entre setmana a casa davant el Sant Adrià, l’equip entrenat per Albert Peña es va refer del revés i amb un gran inici de partit va encarrilar el triomf.

Després de patir dues ensopegades en els darrers partits al Pavelló Eusebi Millan, el Mataró Parc Boet va sortir molt decidit des del primer minut i va passar per sobre del Terrassa en el primer quart (27-12). En el segon quart el matx es va igualar i els egarencs van impedir que els locals agafessin un avantatge encara més gran (45-31).

En el tercer quart el Boet va afluixar i els visitants ho van aprofitar per acostar-se en el marcador. Tot i això la victòria no va perillar, ja que els taronges van fer valer la seva superioritat en el joc interior i en el rebot per emportar-se el triomf.

MATARÓ PARC BOET - CN TERRASSA 78-68

BOET: Albert Llanos (9), Kerry Jones (10), Marc Forcada (10), Marc Hermoso (18), Pau Ruzafa (18) cinc inicial; Adrià Ros, David Viñas (13), Guillem Duran, Eudald Raventós.
MARCADOR:  27-12, 45-31, 57- 48, 78-68.

Derrota entre setmana

Dimecres passat el Mataró Parc Boet va perdre a casa 59-66 davant el Sant Adrià en el partit corresponent a la segona jornada de lliga que en el dia es va ajornar. Els taronges van estar molt poc encertats de cara a cistella i van perdre davant un Sant Adrià que va fer valer la seva gran defensa i el seu encert de cara a cistella en els minuts claus.