El Mataró Parc Boet cau a casa

Els taronges, que encara arrosseguen lesionats, van perdre 79-84 davant la Bisbal

Boet

El Mataró Parc Boet va patir la primera derrota de la temporada després de perdre a casa 79-64 davant el Sol Gironès Bisbal Bàsquet. Va ser una derrota inesperada, ja que els taronges, que són un dels equips favorits per lluitar per l’ascens, van caure davant un dels nouvinguts a la categoria. Tot i això, hem de recalcar que el Boet encara té algunes baixes importants per lesió, i molts dels jugadors que van actuar ho van fer després d’estar moltes setmanes de baixa.

Boet

En el primer quart els mataronins, amb una gran intensitat defensiva, es van imposar 19-13. En el segon quart els gironins van millorar en atac i al descans el Boet només guanyava de 4 punts (38-34). A la represa el matx va canviar radicalment i els visitants van capgirar el marcador i es van emportar el triomf després d’anotar 50 punts a la segona part davant un Boet que va donar massa concessions en defensa.

MATARÓ PARC BOET - SOL GIRONÈS BISBAL

BOET: Quim Franch (5), Pau Ruzafa (20), David Viñas (7), Marc Hermoso (17), Marc Forcada (17) cinc inicial; Albert Llanos (8), Sergi Homs (5), Joan Navarro, Marc Arnau.

MARCADOR: 19-13, 38-34, 57-68, 79-84.