El Mataró Parc Boet s’estrena amb victòria

El conjunt taronja comença la lliga guanyant a casa 95-82 el CB Alpicat

Boet Mataró

El Mataró Parc Boet va iniciar el campionat de lliga guanyant a casa el CB Aplicat, un dels nouvinguts a la categoria. Els mataronins, que arrencaven la temporada amb moltes baixes per lesió, van tornar a fer una demostració de bàsquet ofensiu i es van emportar la primera victòria de la temporada. Les males notícies van arribar en forma de lesió, Marc Rubio va patir un fort cop al canell i Marc Forcada es va haver de retirar del partit al tram final del matx, dues noves lesions més que omplen encara una mica més la infermeria taronja.

Els mataronins van sortir endollats i després d’uns minuts inicials d’igualtat gràcies als punts dels homes interiors ben aviat va agafar un petit avantatge en el marcador. En el segon quart tot i perdre a Rubio per lesió, el Boet va continuar fent un partit molt seriós i amb un gran encert des de la línia de tres va marxar al descans guanyant 53-40.

Boet Mataró

A la represa els lleidatans van escurçar diferències gràcies a l’encert dels seus exteriors, però l’equip entrenat per Albert Peña va frenar la reacció visitant des de la defensa i no va deixar acostar-se en el marcador a l’Alpicat. Ja en el darrer tram de partit el jove Adrià Rodon va tenir una gran actuació substituint al lesionat Marc Forcada i ajudant a l’equip a certificar el triomf 95-82.