Feimat Platges de Mataró i Mataró Parc Boet s’estrenen a casa

El Boet rep dissabte a les 19:30 hores el CB Alpicat i el Platges rep diumenge a les 18:30 hores el vic

  • Divendres, 18 Setembre 2015 12:51

Derbi Mataró-Boet

Aquest cap de setmana arrenca la Copa Catalunya de bàsquet, la màxima categoria catalana, on juguen el Feimat Platges de Mataró i el Mataró Parc Boet. En aquesta primera jornada els dos equips mataronins jugaran a casa, el Mataró Parc Boet jugarà dissabte a les 19:30 davant el CB Alpicat, una de les novetats de la categoria. Mentre que el Feimat Platges de Mataró debutarà diumenge 20 a les 18:30 hores a casa davant el CB Vic, un dels equips històrics de la categoria i que porta coincidint amb el Platges els darrers anys tant a Copa com a Lliga EBA.

1a Jornada

CB Sant Josep - CB Cerdanyola
FEIMAT PLATGES MATARÓ - Vic
Granollers - CN Terrassa
Artés - Minguella
Sant Cugat- Bisbal Bàsquet
Sedis La Seu - Sant Adrià
MATARÓ PARC Boet - CB Alpicat
Circol Catòlic - CB Castellar

Per tercer any consecutiu el Boet intentarà jugar les fases d’ascens a Lliga EBA i aquest cop assolir l’ascens, mentre que el Platges, que ha engegat un projecte amb nou tècnic, intentarà acostar-se als equips de dalt i optar a jugar també les fases d’ascens.

Copa Catalunya Femenina

El femení del Platges, que també juga Copa Catalunya, s’estrena diumenge a les 16:30 hores a casa davant el Draft Gramenet, un dels equips més forts de la temporada passada. L’altre equip maresmenc de la catego-ria, l’Arenys, arrencarà la temporada a la pista del Sant Fruitós.

1a Jornada

Sant Nicolau - Valls
PLATGES - Gramenet
Barça - Vilanova
Geieg - Granollers
Sant Fruitós - Arenys

Torneig Boet Fedamar

Aquest dissabte, dia 19 de setembre, l’equip de discapacitats l’AE Boet Fe- damar organitza la primera edició del torneig Boet Fedamar al Pavelló Eusebi Millan amb equips de discapacitats de 1a divisió preferent. El Torneig començarà a les 9 hores del matí i acabarà a les 14 hores. A banda de l’equip local del Boet Fedamar també participaran en aquesta competició el Magics Barna, El Lluïsos CIDH, Fem Mataró i Sese Barcelona.