El Grup Feimat nou patrocinador del masculí del Platges de Mataró

L’entitat groga ara està intentant tancar un acord amb un altre espónsor perquè patrocini el sènior femení

150724Ba_SamarretanovaFeimat

El passat mes de juliol, a les oficines de la Unió Esportiva Mataró, es va fer la presentació del nou patrocinador del sènior masculí de l’entitat groga que una temporada més jugarà a Copa Catalunya.

El Grup de ferreteria industrial Feimat, patrocinarà la samarreta del primer equip masculí del club. Aquest acord ha de donar una empenta al conjunt groc per poder assolir nous reptes i, perquè no, intentar jugar les fases d’ascens a Lliga EBA. I sembla que aquest no seria l'únic patrocinador de l'entitat pel proper campionat, ja que en aquests moments està ultimant un acord pel femení.

Aquesta temporada la UE Mataró comptarà amb 37 equips, superant el rècord històric de 33 equips que tenia fins ara l’entitat groga i comptarà amb més de 400 esportistes. Aquest fet és un dels punts que ha fet decidir al Grup Feimat per apostar per la UEM i que el seu sènior pugui competir a categoria estatal i sigui un referent per a la base. Tot i aquest acord, l’equip continuarà mantenint el nom de Platges, d'aquesta manera l’equip passarà a dir-se Feimat Platges de Mataró.

150724Ba_PatrociniFeimat