Laia Flores quart lloc al Mundial Sub19 de bàsquet

En el partit pel bronze Espanya va caure davant Austràlia

La jugadora de bàsquet mataronina Laia Flores (que està estudiant i jugant a la Universitat de South Florida), va obtenir, formant part de la selecció espanyola, el quart lloc al Mundial Sub19 que es va disputar des del 18 de juliol fins al passat dia 25 a Rússia, després de caure en el partit pel bronze davant Austràlia per 62-69.
El títol del campionat del món va ser per als Estats Units que van superar Rússia a la final per 78-70. A la semifinal Espanya havia caigut davant l'equip campió per 65-80.

150729Ba_Flores(1)

Laia Flores, que ja venia d'obtenir el títol europeu sub20 unes setmanes abans, va exercir de capitana de l'equip, sent també la directora del joc de l'equip. En el darrer partit va jugar 24 minuts i va anotar 2 punts, i a la semifinal davant els Estats Units va jugar 26 minuts anotant 9 punts.
Abans Espanya havia derrotat Bèlgica a quarts de final per 70-66 (33 minuts i 3 punts), a Holanda a vuitens per 73-68 (34 minuts i 18 punts, 7 d'ells en els darrers tres minuts en els quals va ser clau per a la victòria).
A la fase prèvia Espanya havia superat Egipte per 87-64 (20 minuts i 7 punts) i havia perdut davant Xina per 63-66 (13 minuts i cap punt) i els Estats Units per 57-72 (24 minuts i 4 punts).