Laia Flores campiona d’Europa amb Espanya

La selecció estatal guanya l’europeu U20 després de derrotar a França a la final en un matx on va brillar la base mataronina

Laia Flores Or Europeu 2015Diumenge passat la mataronina Laia Flores es va proclamar campiona d’Europa U20 a Lanzarote després que la selecció estatal derrotés França 66-47. Espanya va fer gala del seu talent i va superar amb comoditat a la selecció francesa a la final, en un matx on va brillar la base mataronina jugant 31 minuts, la segona jugadora amb més minuts, anotant 11 punts, capturant 3 rebots i donant 2 assistències. Abans, a semifinals, el combinat estatal havia superat Rússia 76-50 i a quarts de final Polònia per 59-44.

Esmentar que una altra mataronina, Ari Pujol, companya de Flores a la universitat de South Florida, no ha pogut jugar el torneig per culpa d’una inoportuna lesió al genoll, tot i això, Pujol ha viatjat amb l’equip i ha estat al costat de les seves companyes en tot moment, mentre continuava amb la seva recuperació per afrontar amb garanties la seva tercera temporada a la lliga universitària dels Estats Units. Totes dues formen part d’aquesta generació d’or del bàsquet femení estatal que ja s’havia penjat anteriorment l’or en categoria U16 i U18.

Poc temps tindrà la Laia Flores per celebrar aquest èxit, ja que la setmana vinent viatjarà amb la selecció estatal U19 per jugar el Mundial de Rússia, on el combinat estatal aspira a penjar-se una altra medalla.

Laia Flores Europeu 2015