Laia Flores juga l'Europeu sub-20 de bàsquet

La base mataronina que juga a la universitat de South Florida també jugarà el Mundial sub-19 de Rússia

Laia Flores Europeu 2015

Aquests dies a l’illa de Lanzarote s’està disputant l’Europeu sub-20 femení de bàsquet amb la presència de la selecció estatal on hi juga la mataronina Laia Flores. El combinat estatal ja es troba a la segona fase del torneig després de guanyar els tres partits que va disputar a la primera fase, 54-43 davant Itàlia amb dos punts i 4 rebots de Flores, 89-48 davant Hongria amb 7 punts, 1 rebot i 2 assistències de Flores i 77-51 davant República Txeca amb cinc punts i 2 rebots de mataronina.

Ara a la segona fase Espanya s’enfrontarà amb Bèlgica, Holanda i Portugal, hem de dir que la selecció estatal és una de les favorites per emportar-se el títol, ja que en els darrers quatre anys ha aconseguit tres títols i un subcampionat continental.

Esmentar que Ariadna Pujol havia de ser l’altra mataronina que formés part d’aquest combinat estatal, però una lesió en el genoll ha impedit que pugui jugar. Recordar que Flores i Pujol són companyes d’equip a la universitat de South Florida.

Per últim dir que Laia Flores no tindrà descans aquest estiu, ja que després de la disputa de l’europeu sub-20 de Lanzarote que acaba el 12 de juliol, marxarà cap a Rússia per jugar amb la selecció estatal sub-19 el Mundial de Rússia. Estats Units, Egipte i Xina seran els rivals d'Espanya a la primera fase del mundial que començarà el 18 de juliol.