L'infantil femení de la UE Mataró subcampió de Catalunya

El cadet groc de la UEM es va proclamar campió de Barcelona

Infantil UE Mataró

Ara fa uns dies l’infantil A femení de la Unió Esportiva Mataró es va proclamar subcampió de Catalunya després de perdre la final catalana 46-76 davant el Femení Sant Adrià. Les mataronines a semifinals van superar amb autoritat l’Uni Girona 29-60, però a la gran final no van poder fer res davant la superioritat del Sant Adrià. Després d’acabar segon el conjunt mataroní jugarà del 15 al 21 de juny el Campionat d’Espanya a Pontevedra.

Formen l'equip les següents jugadores: Vinyet Comas, Gina Camps, Idoia Farinyas, Clàudia Brun, Noa González, Gala Luceño, Laia Vico, Laia Soler, Mariona Garcia, Arica Vegué. I els entrenadors són Borja San Miguel, Adrià Castejón i Xavier Exposito.

El cadet groc campió de Barcelona

Aquest passat cap de setmana el cadet groc de l’Automatismes Catalunya de la UE Mataró  es va proclamar campió territorial de Barcelona de nivell A2. Els grocs van superar a la final al Lluïsos de Gràcia 77-72 després de superar a semifinals el Sant Josep de Badalona 57- 43.

El proper diumenge 7 de juny, a la localitat gironina de Sant Feliu de Guíxols, la UEM jugarà la Final a 4, contra els equips guanyadors de les territorials de Lleida, Girona i Tarragona.

Cadet Groc UEM