L’Auto Net&Oil Boet es queda sense ascens

Els mataronins van perdre a Castellbisbal i no van poder remuntar l’eliminatòria

Boet - Castellbisbal

Després de perdre el primer partit a Mataró 60-63, l’Auto Net&Oil Boet necessitava guanyar de més de tres punts a Castellbisbal per superar l’eliminatòria dels quarts de final de la fase d’ascens a Lliga EBA. Els mataronins que per aquest partit van recuperar el seu base titular Carles Canals, tenien la feina feta al descans quan guanyaven 38-47, però com en el partit d’anada, el Castellbisbal va estar més inspirat en el tram final de partit i es va emportar la victòria per un ajustat 80-77 que deixa sense ascens al conjunt mataroní.

Els mataronins havien de remuntar tres punts de desavantatge, però al final del primer quart ja es va veure que seria molt complicat, els locals estaven molt més fins i al final del període guanyaven 23-15. En el segon quart el Boet va reaccionar i amb un parcial de 12-25 va capgirar el partit i l’eliminatòria marxant al descans guanyant de 9 punts (38-47).

Però poc va durar l’alegria, només començar el tercer quart els locals, amb un parcial de 13-4, van empatar el matx a 51, i abans d’acabar el quart ja guanyaven de quatre punts. En el darrer quart el Boet ho va intentar tot, però els locals es van mostrar molt segurs i no van donar opció a la remuntada.

Una llàstima, ja que en els dos partits el Boet va tenir l’eliminatòria controlada, però els petits detalls han decantat la balança a favor d’un Castellbisbal que s’ha mostrat infal·lible en els instants decisius. Segon any a la categoria i segon cop que el conjunt mataroní juga les fases d’ascens, però en aquesta ocasió, com en la primera, l’equip ha dit adéu tot just començar. Esperem que l’any vinent sigui diferent.

CASTELLBISBAL - AE BOET 80-77

BOET: Quim Franch (1), Marc Forcada (2), Marc Rubio (19), Sergi Homs (10), Albert Llanos (4) cinc inicial; Marc Hermoso (14), Joan Navarro (4), Carles Canals (9), Joan Carceller (14).
MARCADOR: 23-15, 38-47, 62-58, 80-77.

QUARTS DE FINAL

Castellbisbal - AE Boet 80-77
Lluïsos Gràcia - Mollet 65-82
Barberà - Grup Barna 96-76
Masnou - Igualada 88-77

Ara aquest cap de setmana el Castellbisbal, el Barberà, el Mollet i l’Igualada jugaran la final a 4 al Pavelló Municipal Plana de Lledó de Mollet del Vallès.