Núria Martínez guanya la lliga turca amb el Galatasaray

Nou èxit de la base mataronina que viu una segona joventut a Turquia

Basquet 2013, foto editorial tot esport-premi merescut (1668)

El passat cap de setmana la mataronina Núria Martínez va guanyar la lliga turca de bàsquet amb el Galatasaray després de derrotar a la final a l’Abdullah Güll University (AGU). L’equip de la Núria va revalidar el títol de campió després de superar a la final 2-1 a la revelació de la lliga turca. Després de guanyar còmodament a casa el primer partit de la sèrie 70-48, l’AGU va guanyar el segon partit 62-57 empès pel seu públic, però en el tercer partit el Galatasaray va mostrar tot el seu potencial i es va adjudicar el títol de lliga després de guanyar 66-55.

Esmentar que la Núria Martínez ha estat una de les peces clau de l’equip dirigit per Ekrem Memnun que suma el seu segon títol de lliga consecutiu. Aquest campionat domèstic deixa enrere el cop moral que va rebre el conjunt turc setmanes enrere quan no va aconseguir classificar-se per a la “Final Four” de l’Eurolliga, tota una sorpresa, ja que les turques eren les vigents campiones del torneig.

Nou títol per a la base mataronina Núria Martínez que va fitxar aquesta mateixa temporada pel Galatasaray procedent del Kayseri, equip també de la lliga turca. Esmentar que la Núria Martínez anteriorment havia jugat a Itàlia, Rússia, a Espanya amb Ros Casares i Salamanca i a la WNBA.

Núria Martínez guanya la lliga turca