Darrer partit del Platges a casa

El Boet per la seva part visita el Vic amb l'objectiu de mantenir la tercera plaça

mataro-sant cugat

Diumenge a les 18:30h el Platges de Mataró que ja no s’hi juga res, rep la visita del Barberà que té assegurats els "play-off" d'ascens i que ja sap que acabarà segon. Els grocs intentaran donar una alegria als seus seguidors guanyant el darrer partit de la temporada a casa. Esmentar que el darrer partit del campionat, tot i ser fora, jugaran a Mataró, ja que a la darrera jornada de lliga tindrem el derbi mataroní al Pavelló Eusebi Millan.

L'Auto Net&Oil Boet Mataró, que ja té assegurats els "play-off" d'ascens, juga dissabte a les 19:30 hores a la pista del Vic, un equip que ha anat de menys a més i que necessita una victòria per assegurar la permanència. Per tant el partit no serà gens fàcil i els mataronins hauran de suar de valent per aconseguir un triomf que els mantingui a la tercera plaça, ja que pel darrere el Mollet sembla que vol lluitar fins a la darrera jornada pel tercer lloc.

Darrer partit de lliga del femení del Platges

El femení del Platges de Mataró, que ja no pot acabar quart, tanca la temporada aquest divendres 1 de maig a les 11 hores a la pista del Viladecans, el darrer classificat del grup. Tot i que no s'hi juguen res, les grogues intentaran tancar aquesta campanya amb un triomf.