L'Auto Net&Oil Boet es classifica per jugar les fases d'ascens

El conjunt mataroní va guanyar a la pista del Castellar i jugarà per segon any consecutiu els "play-off"

Boet

L’ Auto Net&Oil Boet Mataró es va classificar matemàticament per jugar les fases d’ascens a Lliga EBA per segon any consecutiu després de guanyar 78-84 a la pista del Castellar. L’equip mataroní va sumar el seu quart triomf consecutiu a la difícil pista del Castellar que s’està jugant la permanència i aconsegueix d’aquesta manera l’objectiu marcat a principi de temporada.

Els primers minuts van començar molt bé pels locals que després d'un triple de Toni Roura, capgiraven els dos primers punts del Mataró amb un parcial de 7-2 en poc més de dos minuts. Però la manca d’intensitat defensiva dels locals va revifar l’equip taronja que va estar magnífic en atac jugant tirant de manual i repertori. Al final dels primers deu minuts el resultat era de 13-29.

Al segon quart la tònica va ser la mateixa, el Boet va ser molt més intens davant un equip local que continuava estant molt erràtic en el tir. Al final de la primera part el Boet tenia el matx encarrilat (27-43). Gens va canviar a la represa, els taronges continuaven molt fins en atac davant un Castellar que va millorar en el tir, però que en defensa no trobava manera d’aturar l’atac del Boet que va acabar el tercer quart guanyant 48-63.

Tot semblava sentenciat, però en els darrers minuts el Castellar, amb dos triples seguits, es va arribar a posar a només 5 punts d’un Boet que va saber controlar els nervis i que va certificar la victòria des de la línia de tir lliure.

CB CASTELLAR - AE BOET MATARÓ 78-84

BOET: Quim Franch (2), Joan Navarro (8), Marc Forcada (3), Marc Hermoso (17), Sergi Homs (22) cinc inicial; Marc Arnau (2), Marc Rubio (22), Albert Llanos, Joan Carceller (22).