L’Auto Net&Oil Boet Mataró encarrila la fase d’ascens

Els mataronins van guanyar a casa un rival directe i ara necessiten una victòria en els quatre partits que queden per intentar pujar a Lliga EBA

Boet

Cop d’autoritat de l’Auto Net&Oil Boet Mataró que va guanyar a casa 73-66 el Ceset de Girona, un rival directe per jugar les fases d’ascens a Lliga EBA. Els mataronins van fer un partit molt seriós en defensa i tot i que no van estar tan encertats en atac com habitualment, van aconseguir aquest valuós triomf que els deixa a només una victòria d’assegurar-se la seva presència a les fases d’ascens quan queden quatre jornades per acabar la lliga regular.

Ara mateix el Boet és tercer amb tres victòries més que el cinquè classificat, el Ceset de Girona amb el que té el bàsquet “average” a favor. A més el Mollet, que és quart, va perdre i ara es troba a dues victòries, per tant els taronges ho tenen tot a favor per  mantenir aquesta tercera plaça i així assegurar-se un encreuament més assequible a la primera ronda dels play-off. Esmentar que aquesta temporada és la segona del conjunt taronja a la categoria i que, si res no canvia, tornarà a jugar per segon any consecutiu les fases d’ascens, una fita que pocs pensaven quan aquest equip de barri va aconseguir el seu ascens meteòric a Copa Catalunya.

Boet