Platges Mataró i AE Boet afronten les cinc darreres jornades de lliga

Els taronges tenen mig encarrilada la fase d'ascens mentre que els grocs encara tenen alguna opció

15 marc Forcada

Quan resten cinc jornades per acabar la Copa Catalunya de bàsquet, els dos equips de la ciutat, el Platges de Mataró i l’Auto Net&Oil Boet afronten el tram final de temporada amb l’objectiu de jugar les fases d’ascens a Lliga EBA.

Qui millor ho té és el Boet. L’equip entrenat per Alberto Peña és tercer amb dues victòries d’avantatge sobre el cinquè classificat, el Ceset de Girona, primer equip que es troba fora dels llocs de fase d’ascens. Per tant els mataronins en tenen prou guanyant tres dels cinc partits que els queden per jugar, per segon any consecutiu, per l’ascens a Lliga EBA.
Més complicat ho té el Platges de Mataró. L’equip entrenat per Joan González ha anat de menys a més i ara mateix són sisens a dues victòries del Mollet que és quart i tanca la zona de fase d’ascens.

A la darrera jornada de lliga s’enfrontaran els dos equips mataronins en un derbi on pot estar en joc la classificació de tots dos equips per a les fases d’ascens. Esmentar que tots dos equips tenen partits davant rivals de la zona alta, el Boet ha de jugar amb el Ceset de Girona i el Masnou, mentre que el Platges a la penúltima jornada rebrà a casa el Barberà, el segon classificat.

Jornada clau

Aquest dissabte a les 19:45 hores el Boet rep a casa la visita del Ceset de Girona, un dels equips que vol enllaçar amb els quatre de dalt. Els mataronins, que són tercers, poden fer un pas de gegant per assegurar-se jugar la fase d’ascens si derrota l’equip gironí que es quedaria a tres victòries quan falten quatre partits per jugar-se.

El Platges per la seva part visita dissabte a les 19:30 hores el Cerdanyola, un equip que lluita per evitar el descens directe. Els grocs si volen optar a la quarta plaça no tenen marge d’error.    

El femení del Platges se la juga

El femení del Platges de Mataró visita dissabte a les 18 hores la pista del CBS Barça, en un partit on a les grogues només els hi val la victòria si volen acabar entre les quatre primeres i jugar la fase final. A la primera volta al Palau Josep Mora les barcelonines van sorprendre les mataronines 46-59.