Tercera derrota seguida de l’Auto Net&Oil Boet

El conjunt taronja va perdre 79-74 a Sant Cugat i continua fora dels llocs de descens

mataro-onyar

L’Auto Net&Oil Boet Mataró va patir a Sant Cugat del Vallès la seva tercera derrota consecutiva després de perdre davant l’equip local 79-74. Els mataronins continuen en caiguda lliure en aquesta segona volta i després de 8 partits jugats n’ha perdut 4, només un menys dels que va perdre a la primera volta després de 15 jornades de lliga. La sort és que el Ceset de Girona, quart classificat, va perdre a casa davant l’Argentona i té les mateixes victòries que el Boet que continua fora dels llocs de fase d’ascens en cinquena posició.

El matx va començar força igualat, però després dels minuts inicials els locals van anotar amb molta facilitat i van acabar el primer quart guanyant 28-21. El segon quart va començar amb una cistella de dos del Boet, però el Sant Cugat va posar la directa i amb un parcial de 10-0 va marxar de 15 punts, avantatge que va mantenir fins al descans (48-33).

A la represa el partit es va igualar, però el Boet després dels deu primers minuts de la segona només va poder rebaixar dos punts la diferència. En el darrer període l’equip entrenat per Alberto Peña, encapçalat per Sergi Homs que va anotar 20 punts, va reaccionar i es va emportar el parcial 13-21, però aquesta reacció va ser insuficient per capgirar el resultat i els locals es van acabar emportant un triomf que els deixa a només dues victòries dels llocs d’ascens.

SANT CUGAT - AE BOET 79-74

BOET: Carles Canals (2), Albert Llanos (9), Joan Carceller (5), Quim Franch (13), Sergi Homs (20) cinc inicial; Marc Hermoso (12), Marc Rubio (7), Joan Navarro (6).
MARCADOR: 28-21, 48-33, 66-53, 79-74.