Derrotes dels dos equips del Platges

El masculí va perdre 75-68 a la pista del líder, El Masnou, mentre que el femení va caure a casa davant el Barça

mataró-barça

El sènior masculí del Platges de Mataró va plantar cara, però no va poder amb El Masnou Basquetbol, líder de Copa Catalunya, que va derrotar l'equip mataroní per un ajustat 75-68. Un mal primer quart va condemnar al conjunt groc que quan van voler reaccionar ja no hi van ser a temps davant un equip que fins ara només ha cedit tres derrotes.

El parcial de 21-13 favorables als de casa va ser decisiu pel desenllaç final, durant els tres següents períodes el Platges van intentar reaccionar, però el líder es va mostrar molt fiable i sempre va mantenir a ratlla els intents de remuntada groga. Després d’aquesta derrota els grocs baixen fins a la vuitena posició i aquest diumenge tindran un partit molt important a casa davant el Vic, un equip que intenta evitar els llocs de promoció de descens.

Derrota del femení

Després de guanyar la setmana passada a la pista del primer classificat, el femení del Platges va perdre a casa 46-59 davant el Barça i fa un pas enrere en la lluita per la quarta plaça. Després d’una primera part molt igualada que va acabar 25-28, en el tercer quart les mataronines van rebre un sever parcial de 5-22 que encarrilava la victòria visitant (30-50). En els primers minuts del darrer quart les mataronines, amb un parcial de 7-0, van retallar diferències, però les blaugranes van reaccionar i van tallar qualsevol intent de remuntada groga.

PLATGES MATARÓ - BARÇA 46-59

PLATGES: Sandra López (7), Teresa Gómez (12), Gianna Woods (8), Laura Rovira (1), Núria Talavera (4) cinc inicial; Laia Rubio (5), Helena Esteve (3), Carol del Santo, Bruna Vila, Brandi Thomas (6).
MARCADOR: 12-11, 25-28, 30-50, 46-59.