L'Auto Net&Oil Boet vol recuperar la segona plaça

El Platges de Mataró visita dissabte el vespre la pista del líder

basquet mataro-boet

Dissabte a les 19:30 hores l'Auto Net&Oil Boet Mataró, tercer classificat, rep la visita del Barberà, segon classificat, en un matx on els mataronins estan obligats a guanyar per recuperar la segona plaça. A la primera volta els mataronins es van imposar allà i van trencar la imbatibilitat de l'equip del Vallès. Partit molt important pels interessos taronges, ja que el segon classificat s'assegura un rival més assequible a la fase d'ascens i té el factor pista a favor.

El Platges de Mataró per la seva part intentarà donar la sopresa a la pista del líder, el Masnou, un equip que només ha cedit tres derrotes. El partit es jugarà dissabte a les 20 hores. Els mataronins volen donar la sorpresa per intentar lluitar en el tram final de lliga per les quatre primeres places i finiquitar el més aviat possible la permanència.

El femení rep el Barça

Diumenge a les 16:30 hores el femení del Platges rep la visita del femení del Barça, un equip que té les mateixes victòries que les mataronines. Seria important guanyar per continuar a prop dels 4 primers.