El femení del Platges inicia amb bon peu la segona fase

Les mataronines van guanyar 43-61 a la pista del Joventut Les Corts, un equip que fins ara només havia perdut un partit

mataro-lleida

El femení del Platges de Mataró va donar la sorpresa de la jornada guanyant 43-61 a la pista el Joventut Les Corts en el primer partit de la segona fase de la Copa Catalunya. Les mataronines van derrotar un equip que durant tota la primera fase només havia cedit una derrota i que és el gran favorit per emportar-se el títol. Després d’aquest triomf les noies entrenades per Adrià Castejón són cinquenes, a només una victòria de la quarta plaça que dóna accés a jugar la Final a 4.

Les barcelonines des de bon començament es van veure sorpreses davant un Platges que, al final del primer quart, ja guanyava 11-20. En el segon període les locals van intentar reaccionar, però les grogues van continuar molt bé en defensa i en atac ho anotaven tot. Al final de la primera part el resultat era de 19-37.

A la represa tocava rematar la feina, i el conjunt mataroní no va deixar de prémer l’accelerador i al final del tercer quart guanyava de 24 punts, fent que el darrer quart fos un pur tràmit. Aquesta setmana l'equip groc s'estrenarà a casa davant el CBS Barça, un rival directe per a la quarta plaça.

JOVENTUT LES CORTS - PLATGES DE MATARÓ 43-61

MARCADOR: 11-20, 19-37, 30-54, 43-61