Platges i Boet s'enfronten als dos darrers classificats

Els grocs reben diumenge la visita del Castellar, penúltim classificat, mentre que l'Auto Net&Oil visita dissabte la pista del cuer

Basquet 2013, foto editorial tot esport-el josep mora torna a tremolar

Diumenge a les 18:30 hores el Platges rep la visita del CB Castellar, penúltim classsificat i un dels equips que lluiten per evitar el descens. Els mataronins estan obligats a guanyar per continuar a la zona tranquil·la lluny dels llocs de perill, ja que els visitants només tenen dues victòries menys. El matx no serà fàcil, ja que els del Vallès atrevessen un bon moment i venen de guanyar a casa 90-83 el Vic.

L'Auto Net&Oil Boet Mataró juga dissabte a les 18:30 hores a la pista del cuer on intentarà sumar la quarta victòria seguida a fora i continuar en llocs de fase d'ascens a Lliga EBA. Els locals que només han sumat quatre victòries fins ara no haurien de ser rival davant un conjunt taronja que aspira a tot.

El femení del Platges comença la segona fase

El Platges inicia la segona fase a la pista més complicada i da- vant el rival més complicat. Les mataronines visiten diumenge a les 19:15 hores el Joventut Les Corts de Barcelona, el gran favorit per emportar-se el títol de campió de la Copa Catalunya . A la primera fase les barcelonines només van cedir una derrota, tota una prova de foc per començar.