Tercer triomf consecutiu del femení del Platges

Les mataronines van superar a casa el quart classificat

mataro fem

Gran inici d’any del femení del Platges de Mataró que ha guanyat els tres partits que ha disputat aquest 2015. Diumenge passat les mataronines van guanyar a casa del Cerdanyola, quart classificat i quan només resten dues jornades per acabar la primera fase les mataronines són cinquenes a només una victòria de la quarta plaça.

Després d’un mal primer quart, les locals es van emportar els dos següents quarts 22-11 i 19-13, arribant al darrer període amb 12 punts d’avantatge (54-42). Tot i la reacció visitant en el darrer quart, les grogues van estar bé en els minuts finals i es van emportar el triomf.

PLATGES MATARÓ - CB CERDANYOLA 67-63

PLATGES: Cristina Marqués (15), Brandi Thomas (13), Teresa Gómez, Núria Talavera (6), Carol del Santo (8) cinc inicial; Laia Rubio (1), Helena Esteve (6), Gianna Woods (18), Laura Rovira, Sandra López.
MARCADOR: 13-18, 35-29, 54-42, 67-63.