La primera victòria del 2015 es fa pregar

El Platges de Mataró va perdre a casa davant el Sant Cugat 55-63 i continua sense guanyar en el que portem d’any

mataro-sant cugat

En un Palau Josep Mora fred i amb poc ambient, que no tenia res a veure amb el pavelló ple de gom a gom de la setmana anterior en el derbi local, el Platges de Mataró va patir la tercera derrota del 2015 i continua sense saber el que és guanyar en el que portem d’any.  El conjunt mataroní va perdre 55-63 davant el Sant Cugat, un equip que es va emportar la victòria gràcies a la seva superioritat rebotejadora i al seu major encert de cara a cistella. L’estadística de tir dels visitants no va ser per fer volar coloms, però va ser una mica millor que la del Platges. Els mataronins van abusar dels tirs de tres anotant només 6 triples dels 34 que van intentar.

mataro-sant cugat

El Sant Cugat va anar sempre per davant en el marcador enfront d'un Platges que només podia seguir el ritme dels visitants gràcies als 28 punts que va fer Mañés. El pivot va ser l’únic que va estar inspirat de cara a cistella d’un conjunt groc que va trobar a faltar els punts d’Ariño i de Viñas. Després d’aquesta derrota, el Platges continua sisè però veu com els de sota l’atrapen i els de dalt s’escapen.

mataro-sant cugat

 

PLATGES MATARÓ - SANT CUGAT 55-63

PLATGES: Rafa Prats (3), Nacho Ariño (2), Ferran Tardio (4), Marc Coll (2), Eric Mañés (28) cinc inicial; Pau Cuixart (2), Corad Varela (4), Jordi Serra (1), Ibe Oji, Jordi Sánchez, David Viñas (7), Marc Traver (2).
MARCADOR: 13-15, 25-34, 42-52, 55-63.