L’Auto Net&Oil Boet Mataró campió de la Copa Federació

Els mataronins es van coronar a casa després de derrotar a la final El Masnou 63-57

Boet-Masnou copa federació

Diumenge passat dia 4 de gener, l’Auto Net& Oil Boet Mataró es va proclamar campió de la Copa Federació, després de guanyar, a la final disputada al Pavelló Eusebi Millan de Mataró, El Masnou, 63-57. Els mataronins van fer valer el factor pista per emportar-se aquest títol que cada temporada disputen els quatre millors equips de Copa Catalunya durant l’aturada nadalenca.

Els taronges, que en el darrer partit de lliga havien perdut a la pista del Masnou, van sortir molt concentrats i al final del primer quart guanyaven per un clar 18-7. En el segon període els visitants van intentar reaccionar, però els locals, amb una gran defensa van contrarestar el joc ofensiu masnoví i van marxar al descans guanyant de vuit punts (31-23).

A la represa el Boet Mataró va continuar dominant la situació i al final del tercer quart tenia el partit controlat (50-39). Però en el darrer quart els visitants van demostrar perquè són líders a la lliga i es van acostar en el marcador. El conjunt entrenat per Albert Peña empès pel seu públic, no es va deixar sorprendre i es va emportar la victòria després d’un final ajustat on els taronges van saber jugar millor els seus atacs.

Semifinal d’infart

El dia abans el conjunt mataroní s’havia classificat per a la gran final després de superar 50-48 al Lluïsos de Gràcia, primer classificat del grup 2 de Copa Catalunya. En un matx d’anotació molt baixa, el Boet es va emportar el triomf en un final d’infart  davant un dels grans favorits per aixecar la Copa Federació.

El Boet ja és un dels grans

Destacar que l’organització de la Copa Federació per part de l’AE Boet Mataró va ser tot un èxit i els amants del bàsquet de Mataró van poder gaudir de valent. Aquest títol de Copa Federació és tota una fita per aquest club de barri de Mataró que en tan sols dos anys ha passat de jugar a Tercera Catalana a proclamar-se campió de Copa Federació i a ser un dels ferms aspirants per lluitar per l’ascens a Lliga EBA.