L’Auto Net&Oil Boet perd a la pista del líder

El conjunt mataroní perd davant el Masnou 77-68, però continua segon i jugarà la Copa Federació els dies 3 i 4 de gener que es disputarà a Mataró

Ba Boet-Masnou

L’Auto Net&Oil Boet Mataró va perdre 77-68 a la pista del Masnou i no va poder acabar l’any líder de la Copa Catalunya. Tot i la derrota a la pista del primer classificat, el conjunt mataroní continua segon i jugarà la Copa Federació els dies 3 i 4 de gener, competició que es jugarà al Pavelló Eusebi Millan de Mataró.

El matx va ser trepidant com s’esperava i va tenir moltes alternances en el joc, tot i que els locals sempre van ser els que van anar per davant en el marcador. Al final del primer quart el resultat era de 19-10, però en el segon quart el Boet va reaccionar i va marxar al descans perdent d’un (37-36).

El tercer quart va ser tota una exhibició de joc ofensiu de tots dos equips que va acabar amb un parcial de 26-25 a favor dels de casa. D’aquesta manera s’arribada al darrer quart amb tot per decidir, però en els deu darrers minuts el Boet va estar molt erràtic en el tir i va anotar només set punts, fet que ho va aprofitar el Masnou per emportar-se la victòria i continua líder.

Els quatre equips que jugaran les Copa Federació a Mataró els dies 3 i 4 de gener seran Lluïsos de Gràcia, Grup Barna, Masnou i Boet Mataró.

MASNOU - BOET 77-68

MASNOU: Soriano (4), Joel (11), Marc Balague (21), Eñeso (10), Catalan cinc inicial; Crespo (6), Ortíz (4), JUrado (4), Camins (17), David Díaz.
BOET: Carles Canals (5), Marc Hermoso (10), Marc Forcada (2), Marc Rubio (14), Quim Franch (5) cinc inicial; Joan Navarro (2), Marc Arnau (3), Sergi Homs (23), Joan Carceller (2), Albert Llanos (2).
MARCADOR: 19-10, 37-36, 63-61, 77-68.