Derrota a Barcelona del femení del Platges

El conjunt entrenat per Adrià Castejón va perdre per un ajustat 76-74 a la pista del Sese

Ba Mataro fem

Bon partit, però nova derrota del femení del Platges de Mataró que va perdre 76-74 a la pista del Sese de Barcelona, tercer classificat i un dels equips més forts de la categoria. Després d’aquesta derrota el conjunt mataroní cau fins la sisena posició i surts dels llocs que donen accés a jugar les fases d’ascens. Pel que fa al partit la millor jugadora del Platges va ser la nord-americana Gianna Woods que va anotar 22 punts i va capturar 13 rebots.

Ara aquesta setmana abans de l’aturada nadalenca, el conjunt mataroní rebrà la visita del Lleida, un equip que fins ara només ha sumat una victòria, precisament la que va sumar a casa a la primera volta davant el conjunt mataroní. Per tant no es pot tornar a fallar si l’equip groc vol acabar aquesta primera fase entre els cinc primers classificats i evitar jugar per la permanència a la segona fase.

SESE - PLATGES MATARÓ 76-74

PLATGES: Clàudia López (13), Laura Rovira (4), Núria Talavera (6), Gianna Woods (22), Teresa Gómez (2) cinc inicial; Laia Rubio (3), Helena Esteve (8), Carolina del Santo (4),Brandi Thomas (12), Sandra López.