L’Auto Net&Oil Boet continua imparable a casa

El conjunt mataroní va guanyar 81-61 la Salle Manresa i es col·loca segon

AE Boet 2014-15L’Auto Net&Oil Boet Mataró va guanyar 81-61 a la Salle Manresa i es posa segon a la classificació a només una victòria del líder, El Masnou, que va guanyar 51-73 a la pista de l’Argentona. Els mataronins continuen invictes a casa on han guanyat fins ara tots els partits que han disputat. Ara l’equip entrenat per Alberto Peña intentarà mostrar aquesta solidesa en els desplaçaments a fora, i és que les tres derrotes que ha patit l’equip taronja han estat lluny del Pavelló Eusebi Millan.

Del partit d’aquesta setmana hem de dir que el conjunt mataroní es va mostrar molt superior davant una Salle que no va poder frenar el joc elèctric dels locals, i que tampoc va ser rival sota els taulells. Dels de casa hem de destacar l’actuació de Joan Carceller i Sergi Homs amb 17 punts tots dos. Aquesta setmana el Boet té una sortida molt complicada a la pista del Ceset de Girona, un equip que té el mateix balanç de victòries i derrotes que els mataronins.

AUTO NET&OIL BOET - SALLE MANRESA 81-61

BOET: Carles Canals (3), Marc Forcada (7), Marc Hermoso (13), Joan Carceller (17), Sergi Homs (17) cinc incial; Marc Arnau (2), Marc Rubio (3), Quim Franch (5), Albert Llanos (6).