L’Auto Net&Oil Boet no pot amb l’Artés

Els mataronins van perdre 84-80 a una de les pistes més complicades de la categoria

Boet-Sant Cugat

L’Auto Net&Oil Boet Mataró va patir la tercera derrota de la temporada després de perdre 84-80 a la pista del CB Artés. Els locals, empesos pel seu públic, van emportar-se la victòria davant un conjunt taronja que al final del tercer quart guanyava de deu punts. Després d’aquest resultat els mataronins deixen d’encapçalar la classificació i són tercers a només una victòria dels dos líders, Masnou i Ceset de Girona.

La primera part va ser molt igualada, i tot que el Boet sempre va anar per davant , no va poder marxar en el marcador i al final de la primera part només guanyava de dos punts (44-46). En el tercer període l’equip entrenat per Alberto Peña, amb un gran Sergi Homs sota els taulells, va agafar un avantatge de deu punts que semblava encarrilar la victòria. Però en el darrer quart, l’Artés, empès pel seu públic i amb un sensacional Portella, autor de 29 punts, va aconseguir igualar el matx i es va emportar la victòria en un final de partit molt ajustat.