Tercera victòria consecutiva de l’Auto Net&Oil Boet Mataró

Els mataronins van guanyar 65-67 a la pista del Mollet i són un dels sets equips que encapçalen la classificació amb 5 victòries i 2 derrotes

BA boet-Cerdanyola

Tercera victòria consecutiva, i segona seguida fora de casa, de l’Auto Net&Oil Boet Mataró que va guanyar 65-67 a la pista del Mollet, un dels dos equips que encapçalava la categoria fins a aquesta setmana. Enguany la categoria està més igualada que mai i després dels resultats d’aquesta jornada, set equips, entre ells el Boet, encapçalen la taula amb 5 victòries i 2 derrotes.

El conjunt mataroní va tornar a sortir molt endollat i amb un parcial 7 a 16 en els primers sis minuts de joc, donava el primer cop a la taula per emportar-se el partit. Després el Mollet va retallar diferències, però el Boet Mataró no va perdre mai el nord i va marxar al descans guanyant de deu punts (27-37).

A la represa l’equip mataroní sabia que el Mollet sortiria a per totes, però un cop més, l’Auto Net&Oil va portar el ritme de partit i va acabar el tercer quart guanyant 44-53. A l’inici de l’últim quart el Mollet va intensificar la seva defensa i va anar retallant diferències. Però en els darrers instants de joc, un triple de Marc Forcada i dos tirs lliures anotats per Sergi Homs, van certificar la victòria mataronina.

MOLLET - BOET MATARÓ 65-67

BOET: Carles Canals (10), Quim Franch (4), Marc Hermoso (13), Marc Forcada (8), Sergi Homs (18) cinc inicial; Marc Arnau (3), Jordi Belzunces,  Mar Rubio (6), Albert Llanos (2), Joan Navarro (3), Joan Carceller.
MARCADOR: 13-17, 27-37, 44-53, 65-67