L’Auto Net&Oil Boet Mataró guanya a la pista del líder

Els mataronins van guanyar 66-76 a Barberà davant un equip que arribava al matx invicte

AE Boet 2014-15

Extraordinària victòria de l’Auto Net&Oil Boet Mataró 66-76 davant el Barberà, líder de la categoria, que arribava a la jornada invicte. Els mataronins, empesos pel seu nombrós públic que es va desplaçar amb l’equip, es van mostrar molt superiors des de l’inici i van sumar la quarta victòria de la temporada que els catapulta fins a la quarta posició.

L’equip entrenat per Alberto Peña va fer un gran inici de partit i ràpidament es va posar per davant en el marcador, amb un parcial de 3 a 13. Els locals anirien escurçant diferències a mesura que passaven els minuts, i fins i tot es van posar per davant al final del tercer quart (57-55). Però el Boet va fer un darrer quart antològic en defensa i en atac, i amb un parcial de 9 a 21 es va emportar la victòria 66-76.

BARBERÀ - BOET MATARÓ 66-76

BOET: Carles Canals (6), Albert Llanos (14), Joan Carceller (13), Sergi Homs (8), Marc Forcada (2) cinc inicial; Marc Hermoso (13), Marc Rubio (13), Joan Navarro (1), Quim Franch (6).                                                                                        MARCADOR: 12-19, 34-42, 57-55, 66-76