L’Auto Net&Oil Boet Mataró perd el derbi maresmenc

Derrota de l’equip taronja 76-65 a la difícil pista del CB Argentona

BA boet-CerdanyolaL’Auto Net&Oil Boet Mataró va perdre 76-65 a la pista de l’Argentona i continua sense conèixer la victòria fora de casa. Després de quatre jornades de lliga, el conjunt entrenat per Alberto Peña ha guanyat els dos partits de casa i ha perdut els dos que ha jugat lluny de Mataró.

L’equip mataroní no va imposar el seu ritme de joc durant el partit, tot i això, va marxar a la mitja part amb un avantatge de 5 punts. Però a l’inici del tercer període, tres triples consecutius dels local van capgirar el marcador i l’Argentona va saber mantenir el seu avantatge fins al final del partit.

Novament l’equip taronja va notat en excés la manca d’encert en tirs fàcils i les errades no forçades, massa facilitats per a un equip local que ho va aprofitar per emportar-se la victòria. Aquest cap de setmana els mataronins rebran la visita del CN Sabadell on intentaran retrobar-se amb  la victòria.

CB ARGENTONA - BOET MATARÓ 76-65

ARGENTONA: Pou (2), Gómez (21), Seidi (25), Martínez (7), C. Gómez (2) cinc inicial; Pascual (5), Solans (13), Martorell, Casabella (3).
BOET: Carles Canals (3), Albert Llanos (6), Quim Franch (9), Sergi Homs (17), Marc Rubio (7) cinc inicial; Marc Hermoso (8), Joan Navarro (4), Riera, Marc Forcada (9), Joan Carceller (2).