Primera derrota del femení del Platges

El conjunt mataroní va perdre 37-40 a casa davant el Sese en un matx on les mataronines no van estar gens encertades de cara a cistella

Mataro-SESEEl femení del Platges de Mataró va perdre el seu primer partit de lliga després de caure derrotat a casa 37-40 davant el Sese de Barcelona. Les visitants van aprofitar el baix percentatge de tir i les pèrdues de pilota de les mataronines per emportar-se el triomf.

El partit va començar molt igualat sense que cap dels dos equips portés la iniciativa en el marcador. Peró després d’un primer quart igualat (11-10), en el segon període les barcelonines, amb un parcial de 8 a 16, van marxar al descans guanyant de 7 punts (19-26).

Mataro-SESE

A la segona part el Platges va reaccionar i amb un parcial de 13-5 en el tercer quart va capgirar el marcador (32-31). El més complicat s’ha aconseguit, però en el darrer quart el Platges va estar molt erràtic en el tir podent anotar només cinc punts, fet que va aprofitar l’equip barceloní per donar l’estocada final i emportar-se la victòria.