Triomf sense pal·liatius de l’Auto Net&Oil Boet

El conjunt mataroní va derrotar a casa 91-66 el CB Cerdanyola

AE Boet 2014-15L’Auto Net&Oil Boet Mataró va aconseguir la segona victòria de la temporada després de vèncer a casa el CB Cerdanyola per un clar i 91-66. Després d’aquest triomf els taronges s’instal·len a la part alta de la classificació i es refan de l’ensopegada inesperada de la jornada anterior a la pista de l’Onyar.

BA boet-Cerdanyola

El conjunt mataroní va ser clarament millor en totes les facetes del joc i va guanyar amb molta comoditat. Per exemple l’equip mataroní va capturar 47 rebots, 22 més que el seu rival, mentre que els locals van fer 13 assistències, els del Vallès només en van fer 3. Pel que fa a l’anotació, esmentar que Sergi Homs amb 18 punts va ser el màxim anotador del matx, tot i que ben recolzat pels seus companys, ja que fins a quatre jugadors més del Boet van anotar més de deu punts.

BOET MATARÓ - CERDANYOLA 91-66

BOET: Carles Canals (15), Marc Rubio (10), Quim Franch (8), Sergi Homs (18), Marc Hermoso (14) cinc inicial; Guillem Fernandez (2), Marc Arnau (14), Jordi Navarro (4), Marc Forcada (2), Albert Llanos, Joan Carceller (4).