L’Auto Net&Oil Boet Mataró debuta amb victòria

El conjunt mataroní comença la lliga guanyant 72-59 el Granollers

 

Presentació samarreta Boet Mataró

L’Auto Net&Oil Boet Mataró va presentar les seves credencials per ser un dels equips forts de Copa Catalunya aquesta temporada, guanyant 72-59 el Granollers en el primer partit de lliga. L’equip entrenat per Alberto Peña s’ha reforçat aquest estiu a consciència amb jugadors amb experiència a Copa Catalunya i EBA com Sergi Homs i Marc Forcada i aspira a repetir l’èxit de la campanya passada quan va disputar les fases d’ascens a Lliga EBA.

Després de vèncer 72-59, el conjunt mataroní és el primer líder de la categoria. Sergi Homs, amb 16 punts, va ser el màxim anotador de l’Auto Net&Oil Boet Mataró.

Presentació de la nova equipació

Divendres passat a la botiga 24Segons es va fer la presentació de la nova equipació que lluiran aquesta temporada el sènior masculí i el sènior femení del Boet Mataró. L’indumentària que és marca Spalding compta amb la presència del principal patrocinador de l’entitat taronja, Auto Net&Oil i la dels altres patrocinadors d’enguany com són Sp9rthouse, Dori-Dori i la botiga 24Segons.

BOET MATARÓ - GRANOLLERS 72-59

BOET: Carles Canals (8), Quim Franch (7), Marc Hermoso (12), Sergi Homs (16), Joan Navarro (8) cinc inicial; Guillem Fernàndez (2), Marc Arnau (3), Jordi Belzunces, Marc Rubio (12), Marc Forcada, Albert Llanos, Joan Carceller (4).