El Platges de Mataró i l’Auto Net&Oil Boet comencen la lliga

El Boet Mataró debuta a casa dissabte a les 19:15 hores davant el Granollers

  • Divendres, 19 Setembre 2014 12:01

Boet-mataroAquest cap de setmana comença la Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català, on juguen el Platges de Mataró i l’Auto Net & Oil Boet Mataró. Com la temporada passada, s’espera un campionat de lliga molt igualat i on a hores d’ara sembla que no hi ha clars favorits per lluitar per l’ascens a Lliga EBA. A banda dels dos equips mataronins, el Masnou i l’Argentona seran els dos altres equips de la comarca del Maresme que competeixin a la categoria.

El Boet s’estrena a casa

L’Auto Net & Oil Boet Mataró, entrenat per Alberto Peña, s’estrena a casa dissabte a les 19:15 hores davant el Granollers, un dels equips històrics del bàsquet català que ara no viu els seus millors dies. Després de jugar les fases d’ascens a Lliga EBA en la temporada del debut a la categoria, el Boet afronta aquest segon any a Copa Catalunya amb molt ambició i amb ganes de continuar el seu ascens meteòric. Per això, l’entitat taronja s’ha reforçat amb homes de renom i experiència com els ex-jugadors del Platges Marc Forcada i Sergi Homs.

Plantilla: Marc Rubio, Joan Navarro, Quim Frach, Joan Carceller, Carles Canals, Marc Hermoso, Marc Forcada, Sergi Homs, Marc Arnau, Guillem Fernàndez, Albert Llanos i Jordi Belzunces.

Sortida complicada del Platges

El Platges de Mataró que aquesta temporada estarà entrenat per Joan González, s’estrena diumenge a les 16:30 hores a la pista del Sant Cugat, un dels equips que a priori s’ha reforçat més i que de ben segur serà un dels equips forts de la categoria. Tot i això, el conjunt groc arriba al partit amb ganes de fer un bon inici de campionat i una gran temporada per oblidar el més ràpidament el desencís de la campanya passada, -recordem l’any anterior els mataronins van haver de patir fins la penúltima jornada per mantenir la categoria-.

Plantilla: Sergi Ventura, Rafa Prats, Nacho Ariño, Jordi Serra, Ibe Oji, Ferran Tardio, David Romero, Marc Coll, Jordi Puig i Eric Mañés.

Jornada 1

Ceset - Castellar
Natació Sabadell - Cerdanyola
Barberà - Onyar
BOET - Granollers
Sant Cugat - PLATGES
Artés - Vic
Salle Manresa - Masnou
Mollet - Argentona

El femení del Platges comença a casa

Aquest cap de setmana també comença la Copa Catalunya Femenina. El femení del Platges de Mataró entrenat per Adrià Castejón debuta a casa diumenge a les 16:30 hores davant el Reus Deportiu.    

Jornada 1

Lima Horta - Sese
Lleida - Arenys Bàsquet
PLATGES - Reus Deportiu
Gramenet - Reus Ploms
Cerdanyola - Grup Barna