Laia Flores es penja el bronze a l’Europeu i als Jocs de la Joventut

Ara la mataronina marxa a Estats Units per jugar a la Universitat de Florida amb Ariadna Pujol

Laia FloresEl passat mes de juliol la base mataronina Laia Flores, formada al planter de la UE Mataró, ara a les files del Sant Adrià, es va penjar la medalla de bronze amb la selecció estatal en el Campionat d’Europa U18 disputat a Portugal.

La mataronina va ser una les peces claus de la selecció espanyola que va guanyar tots els partits del torneig fins que es va topar amb Rússia a semifinals. Tot i els 18 punts de Flores, Espanya no va poder amb la superioritat física de les russes que es van emportar la victòria 59-65. En el partit pel tercer i quart lloc la selecció estatal es va penjar la medalla de bronze després de superar Sèrbia 74-69 en un partit on la base mataronina va anotar 9 punts.

Bronze en els Jocs Olímpics de la Joventut de Nanjing

Aquesta mateixa setmana la mataronina Laia Flores es va penjar el seu segon bronze d’aques estiu. La base mataronina ha format part de la selecció estatal juvenil que ha participat en la modalitat de 3x3 en els Jocs Olímpics de la Joventut que s’han disputat a la localitat xinesa de Nanjing.

El combinat estatal format per Helena Orts, Lucía Togores, Ana Calvo i Laia Flores es van penjar el bronze després de guanyar Hongria 12-11 en el partit pel tercer i quart lloc.
Després d’aquest estiu de bronze, la mataronina viatjarà als Estats Units per jugar amb la Universitat de Florida, on es retrobarà amb la seva companya del Platges de Mataró, Ari Pujol.