El Martorell acaba amb el somni d’ascens del Boet

L’Auto Net & Oil va perdre 83-63 el partit de tornada dels quarts de final de la fase d'ascens a Lliga EBA

BoetDesprés de guanyar a Mataró de quatre punts (87-83), l’Auto Net & Oil Boet afrontava amb molta il·lusió i ganes el partit de tornada dels quarts de final de la fase d’ascens a Lliga EBA davant el Martorell. El conjunt taronja sabia que l’empresa era complicada, ja que s’enfrontaven a un CB Martorell que havia quedat campió del grup 2 i que durant tota la temporada només havia cedit dues derrotes a la seva pista. Tot i això, el conjunt mataroní era conscient que si jugava com ho havia fet en el partit d’anada, tindria les seves opcions.

Els locals empesos pel seu públic van sortir com una piconadora davant un Boet Mataró que quan va voler reaccionar ja perdia de més de deu punts. Després de l’envestida inicial, els mataronins van frenar l’hemorràgia per marxar al descans perdent de només 14 punts, una diferència gran, però que ho hauria pogut ser encara més. Tal com ha passat durant tota la temporada, el Boet no es va rendir i en el tercer període va començar a veure cistella amb facilitat i amb una gran defensa va anar acostant-se en el marcador. Fins i tot va tenir una pilota per igualar l’eliminatòria, però va ser un miratge i aquest cop la remuntada no va ser possible. Després de tantes remuntades al llarg de tota la temporada, en el darrer partit l’equip entrenat per Albert Peña es va quedar amb la mel en els llavis i no va poder capgirar la situació.

Després d’aquests moments d’incertesa els locals es van tornar a fer amb el control del partit marxant de nou en el marcador. En el darrer quart el Martorell empès pel seu públic va posar la directa i va acabar guanyant 83-63 un Boet combatiu que va lluitar fins al darrer segon. Tot i aquesta eliminació, hem de qualificar la temporada del Boet Mataró d’excel·lent, ja que en la seva primera temporada en aquesta categoria ha estat capaç d’acabar entre els vuit millors equips i lluitar per l’ascens a EBA, una fita impensable a principis de temporada.

L'Argentona també cau eliminat

Ara el CB Martorell s’enfrontarà a semifinals al CB Salt que va superar a quarts de final al Grup Barna, tot i perdre el darrer partit a casa. L’altre equip maresmenc que disputava aquesta fase final, el CB Argentona, també va quedar eliminat després de perdre 66-60 a la pista del CB Andorra B. En el partit d’anada, els andorrans ja havien guanyat als argentonins. El quart equip que jugarà les semifinals és el Jac Sants, quart classificat del Grup 2 que va donar la sorpresa i va eliminar el Sant Andreu Natzaret, campió del Grup 1.