La mataronina Laia Flores campiona d'Espanya júnior

La jugadora formada al planter de la UE Mataró es va emportar el títol estatal jugant amb el Femení Sant Adrià

Laia FloresLa jugadora formada al planter de la Unió Esportiva Mataró, Laia Flores, es va proclamar el passat cap de setmana a Guadalajara campiona d’Espanya júnior amb el seu actual equip, el Femení Sant Adrià. El conjunt català es va emportar el títol estatal després de guanyar a la final 54-67 l’equip de l’UVA Ponce de Valladolid. En aquest partit la base mataronina va anotar 9 punts i va donar dues assistències.

A vuitens de final el Sant Adrià va derrotar el gran favorit, el Gran Canària, l’equip que feia sis temporades seguides que es proclamava campió estatal. La temporada abans, Flores que és una fixa de les seleccions estatals, va acabar subcampiona d’Espanya amb la UE Mataró perdent la final precisament amb el conjunt canari.

Aquest és el tercer títol de la mataronina d’aquesta temporada, ja que anteriorment s’havia proclamat campiona de Catalunya júnior i havia guanyat la Copa Federació amb el sènior del Femení Sant Adrià. Esmentar que el mataroní Dani Poza és el director tècnic del Femení Sant Adrià.