L’Auto Net&Oil Boet Mataró colpeja primer

El conjunt mataroní guanya 77-73 el Martorell en el partit d’anada dels quarts de final de la Fase Final de la Copa Catalunya

BoetL’Auto Net&Oil Boet Mataró continua fent història i sembla estar decidit a jugar la temporada vinent a Lliga EBA. Després d’acabar la lliga regular entre els quatre primers i aconseguir classificar-se per jugar la fase final, dissabte passat va derrotar 77-73 el CB Martorell, primer classificat del grup II de Copa Catalunya, en l’anada dels quarts de final de la fase d’ascens.

Boet

Ara el conjunt mataroní, si vol jugar la Final a 4 de la Copa Catalunya, haurà de defensar aquest petit avantatge de quatre punts en el partit de tornada que es disputarà el pròxim cap de setmana a la pista del Martorell. Després d’un partit molt igualat i intens, el conjunt taronja va aconseguir un renda de quatre punts, un avantatge petit, però que s’ha de valorar molt positivament, ja que els mataronins van començar el matx perdent i van haver de remuntar davant un equip amb molta més experiència a la categoria i que partia com a favorit després d’acabar campió del seu grup.

Boet

Derrota del CB Argentona

L’altre equip de la comarca que jugava aquest cap de setmana l’anada dels quart de final de la fase d’ascens a Lliga EBA era el CB Argentona. El conjunt argentoní va perdre a casa 68-72 davant el filial del CB River Andorra, un equip que fa poques setmanes va aconseguir l’ascens a l’ACB. Tot i el resultat, l’Argentona intentarà la proesa i remuntar l’eliminatòria a terres andorranes.

RESULTATS PARTITS ANADA

Boet Mataró - Martorell 77-73
Argentona - CB Andorra B 68-72
Jac Sants - Sant Andreu Natzaret 69-63
Grup Barna - CB Salt 67-73