El Platges guanya a Mollet i aconsegueix la permanència

Brillant victòria del conjunt entrenat per Jordi Ventura que obté la salvació matemàtica una jornada abans d’acabar el campionat

Després d’una temporada molt dura i que va començar molt malament, el Platges de Mataró va aconseguir la permanència, i la seva continuïtat a Copa Catalunya, després de guanyar 82-93 a la pista del Mollet. El conjunt mataroní va aconseguir un sensacional triomf a la pista d’un dels equips que s’està jugant les fases d’ascens a Lliga EBA i s’evita d’aquesta manera jugar-s’ho tot a la darrera jornada de lliga.

En el partit davant el Mollet, el Platges va anar de menys a més, completament oposat de com ha anat la temporada, després d’un bon inici de partit, els mataronins van afluixar en el segon quart i van marxar al descans perdent d’onze punts (46-35).

Boet-mataroPerò quan tot semblava perdut, l’equip entrenat per Jordi Ventura va fer un estratosfèric tercer quart amb un parcial favorable de 22-36 que va capgirar el marcador (68-71). En el darrer període el Platges, amb una gran defensa, va ofegar l’atac local i gràcies a l’encert dels seus pilars ofensius, es va emportar la victòria que certifica la permanència.

CB MOLLET - PLATGES MATARÓ 82-93

PLATGES: Rafa Prats (3), Nacho Ariño (24), Marc Coll (20), Ferran Tardio (2), Crawford (24) cinc inicial; Paco Hernandez (2), Sergi Ventura, David Romero (18), P. Cuixart.
MARCADOR: 22-23, 46-35, 68-71, 82-93.